Nytt Företag. Lång Erfarenhet.

Vår Utställning.
Öppnar inom kort.

BÖRJA DIN RESA IDAG

Lindhome är ett nytt företag med nära 30 års erfarenhet i branschen. Carl-Johan Lindholm började sin bana med utbildning som möbel- och inredningssnickare, med avlagt gesällprov 1988.  Därefter har han jobbat ett kvarts sekel med kök och inredning för ett par av Sveriges mest välrenommerade tillverkare.

2017 startade han Lindhome som erbjuder hus- och inredningskonsultation med inriktning på främst kök, förvaring och badrum. Vi har egen utställning och säljer och monterar kvalitativa produkter från bl.a. Lidhults, Miele, Purus m.fl.

  

Vi inreder ditt hem

KÖK

Vi vill tillsammans med dig ta fram den absolut bästa lösningen för just ditt kök. Våra kök tillverkas i Småland av Lidhults. De håller mycket hög kvalité och är väldigt flexibla. Vi kan måttanpassa precis efter dina önskemål.

FÖRVARING

Tänk dig ett helt hem som håller från generation till generation. Vi tycker det är viktigt med kvalité rakt igenom, inte bara för hållbarheten, det sätter lite guldkant på vardagen också. Vi kan erbjuda lösningar för de flesta typer av förvaring. Platsbyggda bokhyllor, garderober, hallmöbler, förvaring för tvättstugan, sminkbord och vitrinskåp. Du har drömmarna, vi har lösningarna! 

BADRUM

Vi skräddarsyr din badrumsinredning precis efter dina behov. Vi erbjuder fina lösningar, allt ifrån den lilla gästtoaletten med en vacker kommod till det stora lyxiga badrummet med mycket förvaring. Allt med en elegant finish! 

Vill du vara först med att få veta när vår utställning öppnar?

Meddela mig när utställningen öppnar